Skip to content

Private shopping voor de perfecte outfit

Heb jij binnenkort een belangrijk event en wil je er absoluut perfect uitzien? Boek dan een paar uurtjes private shopping met mij als personal shopper. Samen met jou ga ik op pad om de perfecte outfit te scoren, die zowel past bij jouw persoonlijke smaak als bij je figuur en huidskleur. De perfecte look is namelijk niet voor iedereen hetzelfde, en dat is precies wat mijn werk als kledingadviseur zo interessant maakt. Als je mij inhuurt geef ik jou een persoonlijk advies, dat je werkelijk vertelt welke kleuren goed bij jouw huids- en haarkleur passen, en welke pasvorm past bij jouw figuur. Veel mensen zijn geneigd om automatisch bepaalde kleuren of kledingstukken uit het rek te pakken omdat ze denken dat die ‘in’ zijn, maar eigenlijk is dat helemaal niet zo slim. Het is veel belangrijker om te kiezen voor items die goed bij jou passen, waarbij je heus de trends in je achterhoofd mag houden.

Dat is dan ook precies wat ik tijdens een sessie private shopping doe. Ik ben heel goed op de hoogte van de laatste trends op modegebied, maar weet ook precies hoe jouw figuur het beste uitkomt, en welke kleuren jou doen stralen of juist flets doen lijken.

Private shopping voor een advies op maat

Heb je geen outfit voor een specifieke gelegenheid nodig maar ben je juist heel erg benieuwd naar welke kleding goed bij je past? Ook dan is een middag private shopping met mij een goed idee. Samen gaan we diverse winkels bezoeken, die je slechts deels zelf mag uitkiezen. Je hebt immers niet zelf de volledige controle, maar zult mij een beetje in mijn advies en aanpak moeten vertrouwen. Vaak is het tijdens een sessie private shopping namelijk nodig een beetje uit je comfort zone te stappen, en dingen te passen die je zelf nooit uit het rek zou halen. Veel mensen zijn na enkele uren private shopping ontzettend geïnspireerd, en voelen zich veel zelfverzekerder dan daarvoor. Ik ben dan ook dankbaar voor het feit dat ik zoveel vrouwen mag laten inzien hoe ze het mooist en krachtigst overkomen.

Tips en adviezen

Na de personal shopping krijg je natuurlijk diverse tips en adviezen mee die het je makkelijk maken om ook zonder hulp de juiste outfit te kunnen scoren. Ben jij benieuwd naar welke kleding jou het beste staat? Neem dan even contact met me op, dan vertel ik je alles over de opties die ik te bieden heb, en plannen we wanneer je wilt een persoonlijk advies in.