Skip to content

Wat kan ik als personal shopper voor je doen?

Als personal shopper help ik jou om de looks te vinden die helemaal bij je passen! Vind jij het moeilijk om jezelf op een trendy manier te kleden? Wil je graag een professionele look voor op je werk maar weet je niet hoe je dat doet? Of heb je simpelweg geen flauw idee van welke kleuren en vormen jou goed staan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk namelijk als personal shopper, en heb reeds veel ervaring opgedaan met het helpen van mensen bij het vinden van hun eigen stijl. Dit is ontzettend leuk werk, waarbij ik op creatieve wijze met mensen mee mag denken. Uiteraard staat jouw persoonlijke smaak altijd centraal, maar ik probeer je wel een beetje uit je comfort zone te trekken en met nieuwe ideeën te komen. Dit is precies de reden dat mensen mij als personal shopper inschakelen, want een middagje met mij winkelen is heel erg leerzaam.

Als personal shopper weet ik wat jou goed staat

De meest gehoorde vraag die ik krijg is ‘welke kleuren staan mij goed?’. Heel begrijpelijk natuurlijk, want dit kan erg lastig zijn. Iedereen heeft een andere huids- en haarkleur, en kleuren die een vriendin goed staan kunnen bij jou heel anders uitpakken. Kleur is dan ook een belangrijk onderdeel van mijn werk als personal shopper. Tijdens een persoonlijke sessie van meerdere uren laat ik jou zien welke kleur jouw gezicht doet opleven, en waar je bijvoorbeeld heel flets van wordt. Als je dat eenmaal weet wordt het in de toekomst veel makkelijker om zelf te gaan shoppen. Een personal shopper inhuren is dan ook doorgaans een éénmalige investering, want daarna weet je zelf precies wat jou goed staat en wat niet.

Garderobe advies voor jouw figuur

Los van de kleuren die jou goed staan zijn er natuurlijk ook specifieke pasvormen die passen bij jouw figuur. Of je nu wat onzeker bent over je buikje of je heupen, of simpelweg hele lange benen hebt, er is altijd een pasvorm of outfit die daar goed bij past en het zelfs wat kan camoufleren. Als personal shopper kan ik jou precies vertellen hoe je je het beste kunt kleden om op je mooist over te komen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een garderobe advies bij jou thuis of een korte kleur- en stijladvies workshop, maar ook aan de hand van enkele uren private shopping. Heb je interesse in een van mijn adviezen? Neem dan even contact met me op, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een advies op maat.