Skip to content

Kledingadviseur voor de perfecte look

Ben jij dol op mode maar weet je niet goed wat jou goed staat? Als kledingadviseur sta ik voor je klaar met een passend advies en creatieve oplossing voor jouw figuur. Niemand is perfect, en het is de kunst je zo te kleden dat je je zwakke punten camoufleert, en je sterke punten benadrukt. Niet iedereen vindt dat even makkelijk, maar als kledingadviseur kan ik je daar zeker bij helpen. Door mijn jarenlange ervaring in de mode heb ik (ondanks mijn jonge leeftijd) heel veel kennis opgedaan en ben ik in staat jou te vertellen wat je goed staat en wat niet. Dit heeft betrekking op zowel de kleuren als de texturen en pasvorm van diverse kledingstukken. Ik focus me als personal shopper dus niet op één aspect, maar neem meerdere aandachtspunten in mijn advies mee, waar je echt iets mee kunt.

Kledingadviseur voor zakelijke outfit

Er zijn veel vrouwen die een hele goede baan hebben, maar het lastig vinden zich op een stijlvolle manier zakelijk te kleden. Vroeger was het mantelpakje een echte must, maar tegenwoordig zijn we natuurlijk veel vrijer in de manier waarop we ons kleden. Zeker als je je redelijk casual mag kleden op je werk, maar je er toch professioneel uit wilt zien kan dat lastig zijn. Als kledingadviseur ben ik er om jou te helpen. Samen gaan we diverse outfits uitproberen, en aan de hand van jouw figuur, huids- en haarkleur kijken wat jou het beste staat. Je zult je verbazen over hoe stijlvol je eruit kunt zien zonder dat je een overdreven zakelijke look draagt. Zo voel je je vanzelf veel zelfverzekerder op je werk, en dat straal je uit.

De kracht van de juiste kleding

De kleding die je draagt heeft zonder dat je dat merkt een best groot effect op hoe je je voelt en hoe je overkomt. De juiste outfit kan je veel zelfvertrouwen geven, maar ook erg onzeker doen voelen. Als kledingadviseur vind ik het altijd heerlijk om te zien dat vrouwen helemaal gaan stralen als ze de juiste outfit dragen, of dat nu voor op hun werk is of voor naar een andere gelegenheid. Weten welke kleuren en pasvormen jou goed staan helpt je alvast een eind op weg om voortaan op eigen houtje te gaan shoppen. Ik kan je helpen met een simpel kleur/stijladvies, maar ook samen met jou op pad gaan voor een aantal uur private shopping. Hoe uitgebreid je het advies wilt is dus aan jou, maar dat je veel gaat leren over wat jou staat (en wat niet) is zeker. Ben jij ook benieuwd in welke look je het beste overkomt, waar jij je lekker in voelt? Neem dan zeker contact met me op, dan plannen we een persoonlijk advies in waar je echt wat mee kunt!